Citronmåne – har du halvmåne??

0

Har du halvmåne, og frygter snart fuldmåne.
Så frygt ej, lav denne citronmåne.
Perfekt til din kaffe 🙂

Opskriften er venligst lånt af Deligour.dk
Til ca. 8 personer.

 
  Dejen
  200 Gram Blødt Smør
  100 Gram Marcipan
  200 Gram Sukker
  4 Stk Æg
  1/4 dl Citronsaft
  150 Gram Hvedemel
  1 Tsk Bagepulver
  Revet skal fra 1 stk Citron
  Glasur
  250 Gram Flormelis
  1 Stor presset Citron
  ca. 1 Tsk Vand
  Gul frugtfarve

Sådan gør du:

1

Færdig

Dejen

Pisk blødt smør, sukker og marcipan sammen til en masse.
Tilsæt et æg ad gangen og pisk det godt mellem hvert for at bevare luftigheden.
Tilsæt citronsaft, hvedemel og bagepulver og vend den rundt til det bliver en jævn masse.
Fyld dejen i en smurt springform ( 24 cm i diameter ).
Bages ved 180 grader i ca. 25 minutter.

 
2

Færdig

Glasur

Lad citronkagen køle af på en bagerist. Skær kagen midtover.
Rør flormelis,citronsaft og vand sammen til en tyk konsistens.
Fordel glasuren udover kagen, og lad den størkne.
Velbekom.