Ta’ ud og fisk istedet!

0

En mand søger uopfordret stilling som sælger i et stormagasin.
Personalechefen mener ikke, at der er nogen ledig stilling, men da manden insisterer på at være verdens bedste sælger, får han lov til at starte på prøve i sportsafdelingen.
Lidt op ad dagen vil personalechefen gå ned i sportsafdelingen og se, hvordan det går med den nye sælger.
På afstand ser han sælgeren demonstrerer forretningen dyreste fiskestang for en kunde.
Han gemmer sig bag en søjle, så sælgeren ikke kan se ham, og han hører sælgeren sige til kunden: “Og med denne fine fiskestang skal man jo ikke bare stå inde på molen og pjatte. Næh, man skal ud på havet og fange de store fisk.”
Kunden: “Jamen, jeg har ingen båd”
Sælgeren: “Jamen, så er det jo et held, at vi netop i denne uge har tilbud på en motorsejler med en 370 hk dieselmotor til kun 899.999,- kr.”
“Det er meget godt” siger manden, “men jeg har jo ingen havneplads, og hvordan får jeg den i det hele taget ned til havnen?”
“Intet problem” siger sælgeren, “Vi har en første klasses trailer til netop denne båd til kun 119.998,- kr.”
Kunden: “Men mon min Skoda kan trække den?”
Sælgeren: “Det kommer nok til at knibe lidt, men netop i denne uge har vi et kampagnetilbud på BMW 735i, som er nedsat 4%, og for kun 24.999,- ekstra fås den med trækkrog.”
Da handlen er afsluttet og kunden lidt efter kører glad af sted i sin nye BMW med trailer og motorbåd, springer personalechefen frem og råber:
“Tillykke! De er ansat! Det var dog fantastisk: En mand kommer ind for at købe en fiskestang, og De sælger ham både en bil, en båd og en trailer.”
“Forkert, forkert, forkert” siger sælgeren, “Han kom ind for at købe en pakke tampax til sin kone, og så sagde jeg: Så er den weekend ødelagt. Så kan du lige så godt tage ud og fiske!”