Et fly er ved at forulykke

0

Et fly er ved at forulykke, og der er fem passagerer ombord, men kun fire faldskærme. Den første passager siger: Jeg er Lionell Messi – verdens bedste fodboldspiller, og Argentina kan ikke undvære mig”. Han snupper en faldskærm og springer ud. Den næste passager er Hillary Clinton og hun siger: Jeg er den tidligere præsident i USA’s kone. Desuden er jeg den mest engagerede kvinde i verden, og USA’s mulige første kvindelige præsident. Hun snupper også en faldskærm og springer ud. Den tredje passager er Helle Thorning-Schmidt: Jeg er danmarks statsminister. Jeg har et kæmpe ansvar for danmarks politik og fremtid. Derudover er jeg også den klogeste statsminister i danmarkshistorien, så derfor kan jeg ikke forsvare overfor mine landsmænd at dø. Så hun snupper en faldskærmspakning og springer. Den fjerde passager er paven. Han siger til den femte passager som er en tiårig skoledreng: Jeg er en gammel mand. Jeg har levet mit liv som godt menneske og præst og derfor overlader jeg dig den sidste faldskærm. Til det svarer skoledrengen: Det er ikke noget problem, der er en faldskærm til os begge to. Den klogeste statsminister i danmarkshistorien tog min skoletaske.